Home / Vakantiebestemmingen in Europa / De stad die nog steeds van nirvana en een geweldig alternatief voor Tibet belooft: Shangri-La, Zhongdian in China. Het Land of Lost Horizon is een plek om buiten de gebaande paden in China, Yunnan te reizen en je 'zen' te vinden. # Travel #Asia #China #TravelDestinations #AsiaTravel #SlowTravel #OffBeatTravel #UnusualDestinations #ShangriLa #Yunnan

De stad die nog steeds van nirvana en een geweldig alternatief voor Tibet belooft: Shangri-La, Zhongdian in China. Het Land of Lost Horizon is een plek om buiten de gebaande paden in China, Yunnan te reizen en je 'zen' te vinden. # Travel #Asia #China #TravelDestinations #AsiaTravel #SlowTravel #OffBeatTravel #UnusualDestinations #ShangriLa #Yunnan

De stad die nog steeds van nirvana en een geweldig alternatief voor Tibet belooft: Shangri-La, Zhongdian in China. Het Land of Lost Horizon is een plek om buiten de gebaande paden in China, Yunnan te reizen en je 'zen' te vinden. #Reizen #Azië #China


Source by thegonegoat

Check Also

9 Goedkopere alternatieven voor topbestemmingen

9 Goedkopere alternatieven voor topbestemmingen

9 Goedkopere alternatieven voor topbestemmingen Source by nicoledawnsmith

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *