Home / Vakantiebestemmingen in Europa / Barcelona Reisgids

Barcelona Reisgids

Een complete, gedetailleerde gids met de beste dingen om te doen in Barcelona, ​​Spanje die verder gaan dan de drukke straten van La Rambla en Park Güell. Pak liever een fles champagne bij de plaatselijke champagneria en drink die op een van de stranden. Bezoek Cuines Santa Caterina vanwege zijn prachtige architectuur of ga naar Barceloneta voor enkele van de beste tapasbars in de stad. Praktische tips voor uw reis naar Barcelona. | Bruggen en ballonnen #Barcelona #Spanje


Source by candicecochrane

Check Also

9 Goedkopere alternatieven voor topbestemmingen

9 Goedkopere alternatieven voor topbestemmingen

9 Goedkopere alternatieven voor topbestemmingen Source by nicoledawnsmith

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *