Home / Vakantiebestemmingen in Europa / 'S Werelds 12 beste plaatsen om te wonen of met pensioen te gaan in 2016

'S Werelds 12 beste plaatsen om te wonen of met pensioen te gaan in 2016

#Algarve is 's werelds beste plek om te wonen of met pensioen te gaan in 2016 volgens de Huffington-post 14.01.2016 | Voor het derde jaar op rij is Algarve, Portugal, onze keuze voor 's werelds beste plek om met pensioen te gaan, dankzij de lage kosten van levensonderhoud, lage kosten van onroerend goed, mooi weer, gevestigde expatgemeenschap, gebruiksvriendelijke en goedkope gepensioneerden residency-programma en eindeloze opties voor het zinvol invullen van uw dagen en avonden. #Portugal


Source by WellnessCityTh

Check Also

9 Goedkopere alternatieven voor topbestemmingen

9 Goedkopere alternatieven voor topbestemmingen

9 Goedkopere alternatieven voor topbestemmingen Source by nicoledawnsmith

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *