Home / Reisbestemmingen / Mount Pilatus in foto's: Hoe er te komen

Mount Pilatus in foto's: Hoe er te komen

Hoe Mt Pilatus, Zwitserland te bezoeken. Deze torenhoge berg, gelegen in de Zwitserse Alpen bij Luzern, biedt uitzicht op deze wereld, groene meren gevoed door gletsjerwater en prachtige stadsarchitectuur aan de basis. De ultieme reisgids voor uitstapjes naar een van Europa's meest verbluffende bestemmingen. Reis in Zwitserland. | Geotraveler's Niche Travel Blog #Reizen #Reistips #Reisgids #Reislust #Verlanglijstje #Zwitserland #MtPilatus #Luzern #Europa #Avontuur


Source by proberoundglobe

Check Also

Reizen: Dingen om Limone te doen aan het Gardameer

Reizen: Dingen om Limone te doen aan het Gardameer

Paradijs aan het Gardameer "Het Gardameer fascineert me keer op keer en onthult een Italië, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *